Naar inhoud
Interventiedienst

Pastoor Coplaan 222
2070 Zwijndrecht


Tel:  03 250 64 10
PZ.Zwijndrecht@police.belgium.eu

Openingstijden

Weekdagen: 07.00 - 19.00 u.
Zaterdag: 07.00 - 13.00 u.
Zondag gesloten

Buiten de openingsuren is de interventie bereikbaar via de provinciale radiokamer

relevante info

Iets verdachts gezien !

Veiligheid is een zaak van iedereen. Ook als burger heeft men zodoende een zeer belangrijke verantwoordelijkheid in de strijd tegen criminaliteit. Deze verantwoordelijkheid kan men op verschillende manieren opnemen. Een belangrijk voorbeeld hiervan is het onmiddellijk signaleren van verdachte handelingen, personen of toestanden bij de politie. Dit laat ons toe kort op de bal te spelen en onmiddellijk te verifiëren wat er concreet aan de hand is. Soms levert dit een heterdaadsituatie op, soms interessante informatie, soms uiteraard ook niets. Ook het laatste element is echter niet verloren, het is namelijk steeds beter te voorkomen dan te genezen.

Indien je verdachte zaken wenst te melden bij de politie, kan dit op het noodnummer 101 of op ons rechtstreeks telefoonnummer 03 250 64 10. Het is hierbij van belang zo gedetailleerd mogelijke informatie door te geven. Als leidraad kan je het in bijlage gevoegde formulier gebruiken.
 
Wanneer je ons contacteert, ben je zeker niet verplicht je identiteit op te geven. Wanneer dit wordt gewenst, garanderen wij zodoende absolute anonimiteit.

Tot slot zullen wij zo veel als mogelijk je trachten te informeren over de uitkomst van je melding. Wij vinden deze feedback belangrijk.