Naar inhoud

Hulp voor deze website
De website van de lokale politie Zwijndrecht bestaat uit vele  pagina's. Om hierin vlot je weg te vinden hebben we een aantal navigatiehulpmiddelen voorzien.


Structuur

We gaan ervan uit dat je als bezoeker niet hoeft te zoeken naar welke dienst een bepaald product aanbiedt. Daarom hebben we onze dienstverlening thematisch gestructureerd. Naast elk product vind je dan de contactgegevens van de dienst die het product aanbiedt. Bovendien vind je in het vakje "Relevante info" de onderwerpen die met dat product verwant zijn, zodat u snel de juiste informatie kan vinden.


Zoeken

We hebben veel aandacht besteed aan de zoekfunctie. 

 

  • Hiermee kan je door middel van een trefwoord de juiste informatie zoeken 
  • Hiermee kan je zelf zoeken op een woord uit een van de teksten.

 

 

Daarbij kan je ook kiezen in welke informatie je wil zoeken. Zoek je een persoon, een dienst, een nieuwsbericht, een activiteit? Je kan ook zoeken in de inhoud van bijlagen.

 

 

   
Menu
 
Het menu links geeft toegang tot de pagina's van het korps, de diensten en tot de thematische onderwerpen. Ben je de weg kwijt? Vanop elke pagina kan je met één klik weer naar de startpagina. De "home"-link staat helemaal links bovenaan. 

 

Actueel
De meest actuele informatie geven we meteen op de startpagina. Nieuws van de lokale politie Zwijndrecht verneem je dan voor het ergens anders gepubliceerd word. Ook vindt men hier in de kalender de activiteiten die binnenkort gaan plaatsvinden. Zo mis je niets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-loket

Helpformulier