Naar inhoud

Verkeersovertreding begaan met een fimawagen

Onmiddellijke inning

Je hebt een overtreding begaan met een Ā firmawagen. De firma heeft de onmiddellijke inning die zij ontving een jou doorgegeven en jij hebt deze betaald.

De firma heeft ondertussen ook het antwoordformulier ingevuld met jou gegevens als overtreder en niettegenstaande je de onmiddellijke inning betaald hebt, krijg je een herinnering tot betaling.

Aangezien je de onmiddellijke inning betaald hebt met het OGM-nummer van de firma, beschouwd Bpost de onmiddellijk inning als onbetaald.

Ga naar de website www.verkeerboetes.be. Je logt in op de website met het PV-nummer en de identificatiecode die je terugvindt links bovenaan de begeleidende brief die je met het afschrift van het proces-verbaal ontving. Vul het betwistingsformulier in en op de vraag ‘Erkent u de inbreuk begaan te hebben?’ antwoord je negatief. Bij ‘Extra info’ vul je in dat de onmiddellijke inning reeds betaald werd. Druk het betwistingsformulier af en verstuur het samen met het betalingsbewijs (bankuittreksel) op naar het adres vermeld op het antwoordformulier.

Beschik je niet over een computer of internetverbinding of is er iets niet duidelijk dan kan je ook contact opnemen met de helpdesk op het nummer +32 (0)2 278 55 60

Datum van het bericht: dinsdag 12 juni 2018
Nieuwsoverzicht