Naar inhoud

Resultaat overleg feestzaal Flores

Overleg

Op 12 november 2018 werd een overlegmoment gehouden tussen buurtbewoners – de uitbater van feestzalen Flores – de politie – lokale overheid. Dit naar aanleiding van een petitie met klachten afkomstig van buurtbewoners.

Na de voorstelling van de burgemeester – politie en zaakvoerder werd een voorwoord gehouden en werden vervolgens alle aanwezige buurtbewoners aan het woord gelaten, gemodereerd door de politie van Zwijndrecht.
Volgende zaken zorgen voor een duidelijke overlast : parkeeroverlast – parkeerproblemen – lawaaihinder van bezoekers – voertuigen die de éénrichting niet respecteren, claxoneren of snel optrekken. Er werden reeds enkele suggesties gedaan, zowel door buurtbewoners als politie, deze zullen nog verder bekeken worden in gezamenlijk overleg.
De zaakvoerder vraagt aan de buurtbewoners om hem bij problemen onmiddellijk te contacteren zodat hij het nodige kan doen alvorens de politie dient verwittigd te worden. De politie gaat de verbintenis aan om de patrouilles zoals voorzien de laatste twee maanden aan te houden en de verkeersproblematiek te handhaven.

Datum van het bericht: maandag 19 november 2018
Nieuwsoverzicht