Naar inhoud

Cybercrime infosessie

Cybercrime sessie

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de gratis infosessie inzake cybercrime, aangeboden door de lokale politie van Zwijndrecht. De sessie is voorbehouden voor inwoners van Zwijndrecht en Burcht. Schrijf je zeker tijdig in, want de plaatsen zijn beperkt!

Wat kan je verwachten?

  1. De meest actuele fenomenen van cybercrime zullen besproken worden. De fenomenen zullen in duidelijke en begrijpbare taal worden uitgelegd zodat deze voor iedereen herkenbaar worden.
  2. Als je toch slachtoffer bent geworden van cybercrime, doe je best aangifte bij de politie. Deze procedure, vanaf het eerste contact tot het navolgend onderzoek en zelfs slachtofferzorg, zal worden toegelicht zodat je weet wat je kan verwachten.
  3. Nadien is er ruimte om vragen te stellen. We doen dit laagdrempelig door de deelnemers een drankje aan te bieden in de foyer. Medewerkers met kennis van zaken zullen aanwezig zijn in de foyer en beschikbaar zijn om vragen aan te stellen.

Wie?

De infosessie is helemaal ontwikkeld door medewerkers van de lokale politie van Zwijndrecht. Ook de sprekers tijdens de infosessie zijn allen lid van ons politiekorps. Tijdens het vragenuurtje zal je te woord worden gestaan door inspecteurs en hoofdinspecteurs van de lokale politie Zwijndrecht.

Let op: Inschrijven op voorhand is verplicht!

Inschrijven kan via de volgende link

https://forms.office.com/r/zwENCvXZtp

Datum van het bericht: woensdag 17 november 2021
Nieuwsoverzicht